BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
HABER /  GÜNCEL

Gülhane'de yangın çıktı! Tramvay seferleri durdu

İstanbul Gülhane'de Tramvay Durağı'nın yanındaki otel yangın çıktı. Boş ahşap binaya da sıçrayan yangın nedeniyle tramvay Sultanahmet - Kabataş arasında bir süre durdu.

Abone ol

İstanbul  Gülhane'de bir otelin çatı katında yapılan tadilat sırasında çıkan yangın daha önceden otel olarak kullanılan boş ahşap binanın çatı katına da sıçradı.

Kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Tramvay seferleri  Sultanahmetdurağından itibaren  Kabataş istikametine bir süre durdu.

YANGIN AHŞAP BİNANIN ÇATI KATINA SIÇRADI

Eminönü'nde saat 18.00 sıralarında  Gülhane Tramvay Durağı karşısında bulunan bir otelin çatı katında yapılan tadilat sırasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın daha önceden otel olarak kullanılan 4 katlı boş ahşap binanın çatı katına da sıçradı. Dumanları gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çatı yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri binanın çatısına bir süre soğutma çalışması yaptı.



ÖNCEDEN OTEL OLARAK KULLANILIYORDU

Yangın nedeniyle Tramvay seferleri  Bağcılar istikametinde bir aksama yaşanmazken  Kabataş istikametinde  Sultanahmet tramvay durağından itibaren  Kabataş istikametine bir süre seferler yapılamadı. Yangın nedeniyle daha önce otel olarak kullanılan ahşap binanın çatısından maddi hasar medyana geldi.