BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Gülen'in büyük korkusu! Baştan aşağı yeniledi

Teröristbaşı Fethullah Gülen'i ABD’deki ininde korku sardı! Bizzat kullandığı ahşap binaya ‘büyülü malzeme’ konulduğu saplantısı başladı. Bunun üzerine ahşap yapı baştan aşağı yeniden yapıldı. İstanbul’dan giden Z. isimli şahıs şüpheli olarak takibe alındı!.

Abone ol

ABD'nin Pensilvanya kentindeki ininde saklanan terörist başını korku sardı! Bu nedenle FETÖ'cüler, Pensilvanya'daki çiftlik evinde araştırma başlattı. Söz konusu gelişme örgütün kriptolu haberleşme programı olan ByLock konuşmalarına yansıdı. Buna göre örgüt üyeleri Gülen'e büyü yapılmaya çalışıldığı saplantısına kapıldı.

Büyülü malzemelerin Gülen'in yaşadığı ahşap binaya bırakıldığı iddiası kulaktan kulağa yayıldı. Hatta bunun üzerine Gülen'in özel kalem müdürü ve uşağı "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu, ahşap binadaki "büyülü" kısımları söktürüp yeniden yaptırdı. ByLock notlarına göre ise büyüyü yaptıran kişi İstanbul'dan ziyaretçi kılığında Pensilvanya'ya giden Z. isimli şahıstı.

ÖRGÜT İÇİNDE KONUŞMALAR SAPTANDI: Türkyolu'nun Z. İsimli bu kişinin adını İstanbul'daki örgüt sorumlularına bildirdiği ve araştırılmasını istediği de edinilen bilgiler arasındaydı. Bu kişinin ziyaretçi kılığında Pensilvanya'ya gittiği, Gülen'e büyü yaptığı hatta hasta olmasına sebep olduğuna yönelik örgüt içerisinde konuşmalar yapıldığı saptandı.

ESKİDEN BURADA KALIYORDU: Söz konusu kişinin Pensilvanya'ya gitmesine aracı olan ismin de araştırılması ve bir daha ABD'ye gönderilmemesi örgütsel yazışmalarda yer aldı. Örgüt mensuplarına göre büyü malzemelerinin geldiği yer ise İran'dı. Bilindiği gibi ahşap bina olarak tabir edilen yapı Fethullah Gülen'in örgüt çiftliğinde şatro diye tabir edilen asıl büyük binadan sonra en büyük ve bakımlı bina. Teröristbaşı bu binada kendisine ayrılan bölümde bazen vakit geçiriyor. Fethullah Gülen, 1999'da İstanbul'dan ayrılarak Pensilvanya'daki örgüt karargahına yerleşmişti. Eskiden bir Hristiyan tarikatının kamp alanı olan sözde çiftlikte Gülen'in kullandığı iki binanın yanı sıra Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen örgüt mensuplarının da kullandığı 8 ayrı yapı bulunuyor.

FETÖ’nün ininden yeni görüntüler! İşte en büyük tutkusuFETÖ’nün ininden yeni görüntüler! İşte en büyük tutkusuFETÖ’nün ininden yeni görüntüler! İşte en büyük tutkusuFETÖ’nün ininden yeni görüntüler! İşte en büyük tutkusuHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN