BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Guiza taraftarı yine çıldırttı

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Guiza 2-1 kaybedilen Lille maçının sorumlularından biriydi.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde rakibine defansta yaptığı hatalarla 2-1 yenilen Fenerbahçe'de dikkat çeken isimlerden biri de Guiza idi. Ligde oynanan maçlarda da kaçırdığı gollerle tepki çeken İspanyol oyuncu dün akşamda üç net pozisyonu cömertçe harcayarak mağlubiyette başrol oynadı.

Fenerbahçe, maçın 35. dakikasında Daniel Güiza ile mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremezken pozisyonun hazırlayıcısı kaptan Alex ise adeta çılgına döndü. Lille yarı sahasına driplingle giren Alex'in nefis ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Güiza, topu kaleye atmak yerine tekrar Brezilyalı oyuncuya vermek istedi. Fakat İspanyol futbolcu topu Alex'in uzağına atınca meşin yuvarlak auta çıktı. Pozisyon sonrasında Güiza'ya sinirlenen Alex'in İspanyol oyuncuya sert bir dille çıkıştığı gözlendi.

İkinci yarıda ise ceza yayı üzerinde yine Alex'in pasında rakip ile 1'e 1 kalan Güiza topa basıp yere düştü. 3. pozisyonda ise golü kaçırmak maharet isterdi. Yine Alex defansın arkasına nefis bir top attı ve Güiza kaleci ile karşı karşıya kaldı ama topa o kadar kötü vurdu ki, kaleci kurtarmakta zorlanmadı.