BIST 10.176
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.386,29
HABER /  GÜNCEL

G.Saray’a bir paralel göndermesi daha

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a, "Sen ekibinle paralel gideceksin" dedi. <br/>Fenerbahçe Asbaşkanı İ...

Abone ol

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a, "Sen ekibinle paralel gideceksin" dedi.
Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a sosyal medya üzerinden cevap verdi. Ekşioğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Sen ekibinle paralel gideceksin" dedi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yıllık Olağan Genel Kurulu öncesinde ulusal bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Aziz Yıldırım ve ekibi tarihin sayfalarına karışmalı” ifadesine kullanmıştı. Bugün Fenerbahçe Asbaşkanı ve Amatör Şubeler Sorumlusu İlhan Ekşioğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Aysal’a cevap verdi.
İlhan Ekşioğlu, "Merak etme, Aziz Yıldırım tarih sayfalarını başarıları ile süsleyecek, sen ise ekibinle paralel gideceksin" dedi. Ayrıca Ekşioğlu, "Galatasaraylı bazı taraftarlar elde belge olmadan Galatasaray’ın vergi hırsızlığı ile suçlanamayacağını söylüyorlar. Vergi ödenmediği için belge olmaz ki. Ortada ödenen bir vergi olmadığı için evrakta olmuyor haliyle" ifadelerini kullandı.
(İHA)