BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,10
ALTIN 2.458,04
HABER /  GÜNCEL

G.Saray son teklifini yaptı

Galatasaray'da Şakiri'nin transferi 26 Ocak'taki TFF Genel Kurulu sonrasına kaldı

Abone ol

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın ligin son durumuyla ilgili yaptığı açıklamalardan sonra transferde daha önce yapılan girişimlerin beklemeye alındığı öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre Galatasaray yönetiminin, 26 Ocak'ta Ankara'da yapılacak Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurulunda alınacak kararları ve hafta başında Federasyona gönderdiği uyarı mektubuna gelecek yanıtı beklediği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimin, Fatih Terim'in transferini ısrarla istediği Şakiri transferi için son teklifini yaptığı ve Basel kulübünün son kararını beklediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Şakiri transferini gerçekleştirmesindeki en büyük engelin Almanya'nın Hamburg kulübünün olduğu öğrenildi.

Hamburg'un yeni teknik direktörü Thorsten Fink'in yakından tanıdığı ve daha önce Basel'de öğrencisi olan Şakiri'yi ısrarla istediği bildirildi.

Basel kulübünün Galatasaray'ın yaptığı teklifi bu yüzden beklettiği ve Şakiri'nin vereceği son kararı beklediği belirtiliyor.

Bu arada İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Catania kulübünün Arjantinli yıldız Maxi Lopez'i Galatasaray'a önerdiğini iddia etti.

İtalyan gazetesinde yer alan habere göre Arjantinli futbolcunun Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.