BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.507,28
HABER /  GÜNCEL

Gözü dönmüş koca eşini delik deşik etti

Edremit'te bir kişi, barışma teklifini kabul etmeyen ayrı yaşadığı eşini 8 yerinden bıçakladı

Abone ol

İddiaya göre, bir süre önce eşi evde yokken çocuklarını alıp Muğla'dan Edremit'teki baba ocağına gelen A.A'nın izini bulan koca M.A, daha sonra Edremit'e geldi. Olaydan bir gün önce çocuklarıyla görüşen M.A, bir kaç kez telefonla konuştuğu eşini, barışmak istediğini söyleyerek Şehitler parkına görüşmeye çağırdı.

bb.20120818110346.jpg

Ekim ayında boşanma davalarının olduğu öğrenilen A.A. parka geldi. A.A, burada bir süre konuştukları eşi M.A. tarafından 8 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan kadının çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşların müdahalesiyle durdurulan M.A, polis tarafından gözaltına alındı.

Yaralı A.A. Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARI KOCA KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÇIKAN TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ

ANTALYA'da tartışan 41 yaşındaki Ali ile Dilek Şan çifti arasında kavga çıktı. 

Evdeki cama vurarak yaralanan Aliş Şan kaldırıldığı hastanede öldü. Sinir krizleri geçiren Dilek Şan ise tedavi altına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Yeni Emek Mahallesi, 2440'üncü Sokak’ta meydana geldi. Turistik Düden Şelalesi yakınında market işleten Ali Şan ile eşi Dilek Şan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında kolunu cama vurarak kendisine zarar veren Ali Şan, ağır yaralandı. Evinden çıkan Ali Şan bir süre sonra kanlar içerisinde yere yığıldı. Çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Eşinin ölüm haberini alan Dilek Şan ise, sinir krizleri geçirdi. Hastaneye kaldırılan Dilek Şan tedavi altına alındı. Evde ve sokakta inceleme yapan polis, komşuların ifadelerine başvurdu. 6 çocukları bulunan çiftin market işletmeciliğinin yanında, odun satışı ve nakliye gibi işlerle uğraştığı belirtildi. Polis kapsamlı soruşturma başlattı.

SEVDİĞİ KIZ BAŞKASIYLA NİŞANLANINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]SEVDİĞİ KIZ BAŞKASIYLA NİŞANLANINCA...

Antalya'da bir kişi, başka biriyle nişanlandığını öğrendiği sevdiği kızın evini pompalı tüfekle basarak, ailesini rehin aldı

Ahmet T. (27), evlenmek istediği, ancak ailesinin izin vermediği Zerrin Gündüz'ün başka birisiyle nişanlandığını öğrendi. Sabah erken saatlerde Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Zerrin Gündüz'ün ailesinin evine giden Ahmet T, işte olması nedeniyle Gündüz'ün evde olmaması üzerine pompalı tüfekle ailesini rehin aldı.

BABA CAMDAN ATLAYARAK KAÇMAYI BAŞARDI

Bu sırada Zerrin Gündüz'ün kardeşi Yusuf Gündüz, Ahmet T'nin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak cep telefonuyla polise haber verdi. Baba Mustafa Gündüz ise camdan atlayarak kaçmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ahmet T'yi ikna ederek anne Gülsüm Gündüz ile Yusuf Gündüz'ün serbest bırakılmasını sağladı.

RATSGELE ATEŞ ETTİ

Gündüz ailesinin evden çıkmasından sonra Ahmet T, evin içinde rastgele ateş etmeye başladı. Ahmet T'nin teslim olmaya ikna edilememesi üzerine özel harekat ekiplerine haber verildi. Özel harekat ekibinin evin çevresinde önlem almasının ardından teslim olması için Ahmet T'ye megafonla çağrı yapıldı.

Yaklaşık 1.5 saatlik çaba sonucunda ikna edilen Ahmet T, tüfeği bırakarak evden dışarıya çıktı ve teslim oldu. Ahmet T. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı olay sırasında yaşlı bir kadın, sokakta çok sayıda polis ekibini görünce baygınlık geçirdi. Yaşlı kadına olay yerinde bekletilen 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi.

Rehin alınan anne, baba ve oğulları da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.