BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Gözaltı sayısı 37’ye yükseldi

İstanbul polisinin düzenlediği ihale yolsuzluğu operasyonunda aralarında iki bakan çocuğu, bir bankanın genel müdürü ve işadamlarının da bul...

Abone ol

İstanbul polisinin düzenlediği ihale yolsuzluğu operasyonunda aralarında iki bakan çocuğu, bir bankanın genel müdürü ve işadamlarının da bulunduğu 37 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda şu ana kadar 37 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında işadamı Reza Zerrab, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da aralarında bulunduğu 37 kişiye gözaltı işlemi uygulandığı öğrenildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sağlık kontrolüne getirilen şüpheliler arasında kadınların da olduğu görüldü.
(İHA)