BIST 10.270
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.393,32
MEDYA

Gördükleri Esra Erol'u şok etti! Yeter artık dayanamıyorum

Esra Erol'da gelin adayı Bahar canlı yayında terör estirince program sunucusu duruma isyan etti. İşte canlı yayında yaşanan o ilginç anlar...

Esra Erol'da ilginç anlar yaşandı. Locadaki hoşlanmadığı gelin adayının kendisi hakkında yorum yapmasına sinirlenen Bahar, Esra Erol'a sesini yükseltince stüdyoda gerginlik yaşandı. Yapılan açıklama üzerine sinirlenen Esra Erol, 'Egonuz tavan olmuş! Vallahi bıktım!' diyerek gelin adayına tepki gösterdi.

















Gelin adayı rest çekti, stüdyo buz kesti!

















Esra Erol'un olaylı gelin adayı Bahar, 'Ben defalarca söyledim. Bu kadın benim enerjimi emiyor. Bana yorum yaptığı müddetçe ben ilişkimle ilgili konuşmayacağım. Hatta hiçbir şey konuşmayacağım. Rahatlayın. Üzgünüm. İsterse beni çok sevdiğini söylesin, istemiyorum. Bitti. Nokta! Konuşmuyorum! Ben söylediğimi yapacağım.' diyerek hoşlanmadığı gelin adayının kendisi ile ilgili konuşmasına sinirlendiğini dile getirdi.

















Esra Erol'dan sert tepki

















Bahar'ın stüdyoyu terk etmesi üzerine canlı yayında yaşananlara tepki gösteren Esra Erol ise şu sözlerle adeta isyan etti:

















'Bu nasıl bir olaydır? Çok güzel bir şey söyledi. Ben vallahi bıktım kadın kavgalarınızdan... Yapmayın Allah aşkına ya! Egonuz tavan olmuş. Çok ayıp. Anlaşamayanlar lütfen canlı yayında konuşmasınlar. Evlilik programı mı yapıyoruz, insanlar nasıl anlaşsın programı mı yapıyoruz yoksa insanlarla mı uğraşıyoruz ben bilmiyorum. Vallahi yoruldum!'

Sitene Ekle
Etiketler