BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

GOPta öğretmenler günü

GOP Gençlik Merkezi Tiyatro Bölümü öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir tiyatro gösterisi gerçekleştirdi

Abone ol

Dr. Erhan Erol, toplumumuzdaki en saygın ve en kutsal görevlerden birini yerine getiren öğretmenlerin değerinin hiçbir şeyle mukayese edilemeyecek kadar yüce olduğunu belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. GOP Kültür Merkezi’nde düzenlenen akşam yemeğinde öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Dr. Erhan Erol, toplumumuzdaki en saygın ve en kutsal görevlerden birini yerine getiren öğretmenlerin değerinin hiçbir şeyle mukayese edilemeyecek kadar yüce olduğuna dikkat çekerek, “Çocuk ve gençlerimizin yarınlara hazırlanması gibi güç, ancak o ölçüde anlamlı bir görevi üstlenen öğretmenlerimizin, Türkiye’mizin geleceğinin kurulmasındaki işlevi her şeyin üstündedir. Değerli öğretmenlerimizin, Atatürk ülkü ve ilkelerinin yol göstericiliğinde öğrencilerimizi aklın ve bilimin ışığında yönlendirip, onları hızla değişen koşullara uyum sağlayacak biçimde yetiştirmelerinden büyük gurur duymaktayız. Bu son derece özel günde tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’dedi.

Öğretmenler daha sonra GOP Gençlik Merkezi Tiyatro Bölümünün Öğretmenler Günü nedeniyle özel hazırladıkları bir tiyatro gösterisine katıldılar. Öğretmenler tarafından büyük beğeniyle izlenen skeç ağırlıklı gösteriden sonra, günün anısı olarak öğretmenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.