BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gölmarmara halkı tedaviye hasret!

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa-Gölmarmara’daki sağlık sorunlarının sürmesi üzerine, yazılı soru önergesiyle, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan acil çözüm talebinde bulundu.

Abone ol

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, adı farklı yazışmalarda “Gölmarmara Toplum Sağlığı Merkezi” ya da “Gölmarmara İlçe Entegre Hastanesi” olarak bilinen sağlık kurumuna başvuran hastaların cihaz ve sağlık personeli yetersizliğinden ötürü mağduriyet yaşadığını belirtti.

Sakine Öz, “Hastanede yeterli sayıda ve sürekli görev yapan doktor ile teknik ekipman bulunmadığı için, hastalarımız farklı ilçelerdeki ya da Manisa merkezindeki hastanelere gitmek zorunda kalmaktadır. Hastalarmız, Gölmarmara dışındaki hastanelere götürüldüklerinde işlemleri aynı gün içinde sonuçlanmadığı zaman mağduriyetleri artmaktadır.” diyerek, Gölmarmara’nın sağlık sorunlarını şöyle paylaştı:

“Sayın Bakan Müezzinoğlu’na Gölmarmara’nın hastane sorunlarını ilettim ve acil çözüm taleplerimizi sıraladım. Gölmarmara’da 24 saat acil müdahale olanağını sağlayacak merkezin eksikliklerini giderecek bir ekipman donanımı için çalışma yürütülmesini, yeterli sayıda laboratuar teknisyeni, pratisyen hekim görevlendirilmesini önerdim. Şimdi Sağlık Bakanlığı’ndan Gölmarmara’nın bu sorununa çözüm bekliyoruz. Hastane sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz.”