BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'ten takipçisine genelev sorusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in twitter'daki son mesajları yine olay oldu.

Abone ol

Melih Gökçek, Bentderesi 'ndeki genelevlerin kapatılması kararının nedenini soran genç kadına "Bentderesi'nde mi çalışıyorsun" diye sordu.

Twitter'da takipçileriyle girdiği tartışmalar sonrası mahkemelik olan Melih Gökçek bu kez de bir kadın takipçisiyle sanal alemde tartıştı. 

Bugüne kadar twitter'da kendisine hakaret ettiğini söylediği 800 kişiyi mahkemeye veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sanal alemdeki iletileri yine olay yaratacak.

Daha önce bir kadın takipçisinin cep telefonunu yayınlayan, kürtajla ilgili mesaj atan genç kadına 'Sen daha önce çok mu kürtaj yaptırdın?' diye soran, Ankara Metrosu ile ilgili eleştiri mesajı atan kişiye 'O raylar...' diye başlayan hakaretler yağdırdı.

1.20121223195521.jpg

GENELEVDE Mİ ÇALIŞIYORSUN?

Melih Gökçek, bu kez de twitter'dan Bentderesi 'ndeki genelevlerin kapatılması kararının nedenini soran genç kadına Bentderesi'nde mi çalışıyorsun. Yanlış anlama lütfen dönüp dönüp bent derresini soruyorsun. Siz bir bayansınız ama geneleve takmışsınız, bunu anlamak mümkün değil, yakışıyor mu? 'diye cevap verdi.