BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in 'fışkiye'si neden kaldırıldı? Yeni başkan açıkladı

Melih Gökçek'in meşhur fıskiyesinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın önünden neden kaldırıldığını yeni Başkan Mustafa Tuna açıkladı. "Fıskiyenin ününü bilemiyorum" diyen Tuna, uygun bir yere gönderileceğini söyledi.

Abone ol

GEZİ olayları sırasında sahte bir Melih Gökçek hesabından atılan twitle meşhur olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının önündeki fıskiyenin neden kaldırıldığı ortaya çıktı. Gökçek'in yerine başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Tuna, fıskiyenin ününden haberi olmadığını belirtip, kaldırılma nedenini açıkladı. 

Tuna, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda, Ankara ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) yönetici ve üyelerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, güzel hizmetlere vesile olmak istediğini, el birliğiyle Ankara'yı iyi yerlere getireceklerini söyledi. 

GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin de olduğunu aktaran Tuna, "Bu hizmetlerden dolayı Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Onun da büyük hizmetleri oldu. Bu bir bayrak yarışı. Bundan sonra biz de elimizden gelen bütün imkanları kullanarak hizmetimizi sürdüreceğiz." diye konuştu. 

FISKİYENİN ÜNÜNÜ BİLMİYORDUM, UYGUN BİR YERE GİDECEK

Melih Gökçek'ten sonra meşhur 'fışkiye' de gitti!

 Bir gazetecinin Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önündeki fıskiyenin kaldırılmasına ilişkin sorusuna Tuna, "Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönünde sıkıntı olduğundan dolayı kaldırıldı. Geçmişiyle ilgili bir malumatımız yok. Uygun olan yere gidecek." cevabını verdi.