BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gökçek'e bedel ödetmeye geldi

CHP'nin yeni il başkanı Şengül twitter'da kendisini izleyen bürokratlara ikramiye veerceğini açıklayan Gökçek'i ağır dille eleştirdi.

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- CHP'nin yeni Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Tarık Şengül twitter'ın renkli siması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i hedef aldı.

Gökçek'in saatlerce twitter'da zaman geçirmesini ve kendisini izleyen bürokratlara bir maaş ikramiye vermesini eleştiren Şengül, "30-35 milyon insan emekli olduktan sonra onurlu yaşamasını sağlayacak ücret alamazken kamu kaynaklarını bu şekilde twitter'da kendisini izleyen bürokratlara dağıtan bir başkan var. Burada bir hesaplaşma olacak. Seçim sandığında bunları ödeteceğiz" dedi.

CHP'nin yeni Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Tarık Şengül hızlı başladı. Görevi İstanbul'a taşınması gündeme gelen Merkez Bankası binası önünde yapılan bir açıklama ile sokakta devralan Şengül bu tavrı ile yeni dönemde sokakta olacakları mesajı verdi. AK
AK PARTİ'DEN SICAK HOŞGELDİN KUTLAMASI

AK Parti il Başkanı'nın "Ankara siyasetine kalite ve seviye geleceği" sözleriyle kutladığı Şengül'ün hedefinde iktidar partisinin yoksullaştıran uygulamaları ve twitter müdavimi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olacak gibi görünüyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu, "Ülke yangın yerine döndü. Bir bir vidalar sökülüyor" sözleriyle yorumlayan Şengül bu süreçte aktif siyasete katılmanın bir sorumluluk olduğunu dile getirdi.

Şengül Ankara'da yürütecekleri kampanyanın sloganını da açıkladı. "Ankara sahipsiz değildir" sloganı ile yola çıkan Şengül şunları söyledi:
"Çalışmalara kentten değil kırsaldan başlayacağız. Köylere, kırsala gideceğiz. Şereflikoçhisar, Polatlı'da olacağız. Toplumun en ezilen kesimi çiftçiler sahipsiz durumda. Emekliler sahipsiz. esnaf sahipsiz. Onlara CHP sahip çıkacak."

SANDIKTA BEDEL ÖDETECEĞİZ

Ankara'nın son yıllarda boşaldığına dikkat çeken ve Merkez Bankası'nın taşınmasına tepki nedeniyle görevi Merkez Bankası önünde yapılan bir açıklama ile devraldığını anlatan Şengül şunları söyledi:
"Sayın Gökçek ne yapıyor. Hergün saatlerce twitterda sohbet ediyor. Bir de kendisini izleyen bürokratlara bir maaş ikramiye sözü vermiş. O twiterda sohbet ederken Merkez Bankası gidiyor. Bu konuda tek söz etti mi Gökçek? Ankara'nın geleceği tehlikede. Biz CHP olarak çiftçiye, emekliye, esnafa sahip çıkacağız. 30-35 yıl çalışıp onurlu bir emeklilik hayatı geçirecek ücret alamayan insanlar varken Gökçek kamu kaynaklarından twitter'da kendisini izleyen bürokratlara bir maaş ikramiye dağıtıyor. Burada bir hesaplaşma olacak. Seçim sandığında bunun bedelini ödeteceğiz."