BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.418,95
HABER /  GÜNCEL

Gökçek Atakule'yi seçimlere yetiştirdi

Büyükşehir tarafından ışıklandırılan Atakule, bu akşam açılışı yapılacak!

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atakule'nin ışıklandırmasını tamamladıklarını belirterek, bu akşam açılışını yapacaklarını kaydetti.

Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile birlikte Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, "Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Neticelerin inşallah umduğumuz gibi çıkması Bunu temenni ediyorum. İlk beklentiler, ilk gelen oylar onu gösteriyor. İlk oylar tahminlerin doğru olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

Bu akşam Atakule'nin ışıklandırılacağını kaydeden Gökçek şunları söyledi: "Arkadaşlar, Atakule'nin ışıklandırmasını tamamladık. O ışıklandırmayı bu akşam açacağız. Muhteşem bir açılış olacak. Ben Şangay'a gittiğimde, 'Şangay'dan daha güzel olacak Ankara'daki ışıklandırma' demiştim. Dün akşam denk geldiniz mi bilmiyorum denemesi oldu Şangay'ı filan solladı. Çok rahatlıkla söyleyebilirim muhteşem bir görüntü veriyor Ankara'nın simgesi olacak. İlave şeylerde yapılacak daha da güzelleşecek. Bu akşam inşallah açıyoruz."