BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

GNC'de Acemoğlu dönemi

Türkiye’de vitamin ve beslenme destek ürünleri pazarında 15 yıldan bu yana hizmet veren GNC Türkiye’nin yeni Satış Direktörü Engin Deniz Acemoğlu oldu.

Abone ol

GNC Türkiye’deki kariyerine 1998 yılında GNC Şaşkınbakkal mağazasında satış temsilcisi olarak başlayan Engin Deniz Acemoğlu, 2000 yılında Mağaza Müdürü olarak görevine devam etti.

Ardından 2004 yılında GNC Bölge Temsilciliği’ne atanan Acemoğlu, aynı yılı takiben GNC Amerika’da franchise ve mağazacılık eğitim programlarına katıldı. GNC Türkiye’de satış ve pazarlama alanında çeşitli departmanlarda görev alan Acemoğlu, en son satış bölüm yöneticisi olarak görev yapıyordu.
 
Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan Engin Deniz Acemoğlu, üstlendiği yeni pozisyonla GNC Türkiye’nin tüm satış operasyonundan sorumlu olacak. 
 
GNC Türkiye Hakkında:

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürün üretim, pazarlama ve dağıtım firmalarından biri olan GNC Türkiye, ülkemizdeki faaliyetlerini 1994 yılından beri sürdürüyor. 1998 yılında Nişantaşı’nda açılan ilk mağazasının ardından Ankara Karum ve İstanbul Şaşkınbakkal mağazalarının ardından bugün toplam 59 satış noktası ve online satış mağazasıyla hizmet veriyor. Sağlığın korunmasına yardımcı, kişisel gereksinimler göz önüne alınarak hazırlanmış vitamin, mineral karışımlarını bitkisel ve sporcu destek ürünlerini konusunda uzman danışmanlar eşliğinde kullanıcılarıyla buluşturan GNC’nin tüm ürünleri Amerikan Sağlık Örgütü FDA (Food & Drug Administration) tarafından kabul edilen RDA (Recommended Daily Allowance) standartları referans alınarak üretiliyor. GNC Türkiye de ülkemizin RDA (Recommended Daily Allowance) standartlarını referans alarak uygun ürünleri portföyüne katıyor ve tüketiciye sunuyor.