BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Gezi şehidinin bebeği iyi

Adana’daki Gezi Parkı olayları sırasında, alt geçide düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın eşi Eda Sarı’nın, geçen ay dünyaya getirdiğ...

Abone ol

Adana’daki Gezi Parkı olayları sırasında, alt geçide düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın eşi Eda Sarı’nın, geçen ay dünyaya getirdiği Aras bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Komiser Sarı, 5 Haziran 2013 günü, saat 23.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Sular civarında, arkadaşları ile birlikte eylemcilere müdahale ettiği sırada, inşaat halindeki alt geçitten düştü. Yaklaşık 5 metreden kafasını zemine çarpıp ağır yaralanan Sarı, acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Yüreğir Başkent Hastanesi’ne sevk edildi. Sarı, burada doktorların yaptığı tüm tıbbi müdahalelere rağmen 6 Haziran günü hayatını kaybetti.
Sarı’nın şehit olduğu gün, 4 aylık hamile olan öğretmen eşi Eda Sarı, geçen ay özel bir hastanede doğum yaptı. "Aras" adı verilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
(İHA)