BIST 10.471
DOLAR 32,73
EURO 35,02
ALTIN 2.453,79
HABER /  SPOR

Gerets Songun biletini kesti

Galatasaray'da kadro revizyonunda gönderilecek isimlerin başında Song geliyor. Gerets defterini dürdü...

Abone ol

Galatasaray Yönetimi’nin gelecek sezon için düşündüğü kadro revizyonunda gönderilecek isimlerin başında gelen Rigobert Song’un defterini, idarecilerden önce teknik direktör Eric Gerets dürdü! Daha önce birçok kez problemler yaşayan ikili, bu sıkıntıları medyaya yansıtmamaya özen gösteriyordu. Ancak 21. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında Song’un, kendisini kenardan uyaran Gerets’e doğru koşarak sert bir şekilde bağırması fitili ateşlemişti.

Forma şansı tanımıyor
Deneyimli hoca bu hareketi son derece profesyonel bir tavırla karşılasa da, Song’a bir daha forma şansı tanımadı. Birkaç maçta ilk onsekize dahi alınmayan Kamerunlu oyuncu, son haftalarda yedek kulübesinde oturdu. Sarı-Kırmızılı yönetim, Song’un gönderilmeyeceğini ifade etti fakat Gerets’in önceki gün oynanan Rizespor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında kullandığı ifadeler, tecrübeli futbolcunun biletinin çoktan kesilmiş olduğunu kanıtlıyordu.

Anlamlı gülümseme...
Bir basın mensubunun, “Sabri ve Cihan kart cezalısı. Sakaryaspor deplasmanında defansın sağında Rigobert’i mi oynatacaksınız?'' sorusu karşısında anlamlı bir şekilde gülen Gerets, “Bu bölgede daha önce denediğimiz genç Mehmet Güven ve Mehmet Topal var. Ayrıca Tomas’a da görev verebilirim'' yanıtını verdi. Cim Bom’da Rigobert Song’un dışında, yabancı oyunculardan Sasa İliç, Marcelo Carrusca ve Junichi İnamoto’nun da sezon sonunda gönderilmesi gündemde.

Kaynak: Fanatik