BIST 10.002
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.430,28
HABER /  GÜNCEL

Genç mankene taciz şoku!

İstanbul'da önceki akşam akıl almaz taciz olayı yaşandı. İşte genç mankenin başına gelenler...

Abone ol

İstanbul’da, İstinye Şehit Muhsin Batur Polis Merkezi’ne başvuran manken E.E.Ş., önceki akşam saat 21.00 sıralarında Atlı Spor Kulübü girişi ile benzin istasyonu arasındaki yolda yürüdüğü esnada, motosikletli bir şahsın arkasından gelerek kalçasını eliyle sıktığını ve tacizden sonra da hızla uzaklaştığını söyledi.

O panikle şahsın yüzünü ve plakasını alamadığını ifade eden E.E.Ş., şahıstan şikâyetçi oldu.

polis şüphelinin tespit edilebilmesi için saldırının meydana geldiği yer civarındaki kamera kayıtlarını incelemeye alırken, olayla ilgili savcılık soruşturması başlatıldı.

AŞIRI HIZ CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]KORKUNÇ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

İzmir'in Gaziemir ilçesinde aşırı hız ve alkol yüzünden meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Akçay Caddesi 239 numara önünde meydana geldi. Gaziemir'den Karabağlar yönüne giden Tuncay Bahadır (29) yönetimindeki 35 DZB 69 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil önünde seyir halinde bulunan 35 AY 5488 plakalı başka bir otomobile çarptıktan bir süre sonra durabildi. Kazada sürücü Bahadır ile nişanlısı Özge Yılmaz (25) yaralandı.

Olayı görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri sürücü Bahadır'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, nişanlısı Yılmaz da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tuncay Bahadır, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan kan testinde ölen sürücü Bahadır'ın 2.87 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Tuncay Bahadır'ın bir alışveriş merkezinde gece sorumlusu olduğu belirtildi. Bahadır ile nişanlısı Yılmaz'ın 1 ay sonra dünya evine gireceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞINDAN BİR DAKİKA BİLE AYRILMADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KAZA YAPANIN ARKADAŞI OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE...

Kaza yapanın iş arkadaşı olduğunu gören Ümit Odabayı, arkadaşının elini tutup sakinleştirmeye çalıştı.

ÇORUM'un Osmancık İlçesi'nde bir otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaya yola savruldu. Tesadüfen olay yerinde bulunan 23 yaşındaki screen-shot-2012-09-01-at-10.30.28-am.pngÜmit Odabaşı, yaralılardan birinin işyerinde beraber çalıştığı arkadaşı 17 yaşındaki Melek Uzunca olduğunu fark etti. Odabaşı, ambulans gelinceye kadar genç kızın başında bekleyerek elini tutup onu sakinleştirmeye çalıştı.

Osmancık İlçesi D-100 karayolu emniyet kavşağında bu sabah meydana gelen trafik kazasında, 34 yaşındaki Yılmaz Akgül yönetimindeki 19 HN 705 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan 36 yaşındaki Selvi Kaymaz ve Melek Uzunca'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaya, yola savrularak yaralandı. Çevredekiler tarafından ambulans çağrıldı. Bu sırada olay yerinden geçen Ümit Odabaşı, yerde yatan yaralılardan birinin tekstil atölyesinde birlikte çalıştığı iş arkadaşı Melek Uzunca olduğunu fark etti. Hemen Uzunca'nın yanına gelen Odabaşı, genç kızın elinden tutarak onu sakinleştirmeye çalıştı. Selvi Kaymaz, gelen ilk ambulansla Osmancık İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Odabaşı, ikinci ambulansın beklenmesi sırasında Uzunca'nın başından ayrılmadı. İkinci ambulansın gelmesinin ardından genç kız hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.