BIST 9.726
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,47
MEDYA

Gelinim Mutfakta 28 Eylül kim elendi Burcu'dan şoke eden açıklama

Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın final günü tamamlandı. Bugün yani 28 Eylül Cuma günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli oldu.

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemekleri yapmaya çalışıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın finaline Ezgi, Burcu ve Başak 48 puanla girerken Yasemin ise 46 toplayabildi.

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Şeftali Dolgulu Turta'yı yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu. 

28 Eylül Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi 8 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 15 puan toplayan Yasemin ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Başak 12, Burcu ise 11 puan toplayabildi. 

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Yasemin: 61
  2. Başak: 60
  3. Burcu: 59
  4. Ezgi: 56 

Burcu Ve Nurten Hanım Yarışmadan Çekildi: Bu sonuçlara göre 61  puanla Yasemin, haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 56 puan toplayan Ezgi'nin ise yarışmaya veda etmesi gerekiyordu. Fakat Burcu'nun kayınvalidesi Nurten Hanım'ın babası sağlık sorunları yaşayınca ikili yarışmadan çekilme kararı aldı. 

Gelinim Mutfakta 28 Eylül kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim ortalık fena karıştı

Gelinim Mutfakta'da olay kavga! Reyhan'la Hanife birbirine girdi

 

Sitene Ekle