BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,17
ALTIN 2.474,25
HABER /  DÜNYA

Gelibolu Belediye Başkanı emniyete geldi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde belediyeye düzenlenen operasyonun ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Çanakkale Emniyet Müdü...

Abone ol

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde belediyeye düzenlenen operasyonun ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince Gelibolu Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Sabah saatlerinde binaya giren polis ekipleri, bazı evraklara da el koydu. Düzenlenen operasyonda ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alınan 9 kişi, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. Operasyonun ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar da bilgi almak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Operasyonla ilgili bilgisi olmadığını söyleyen Özacar, “Ben de sizin gibi yeni öğreneceğim. Öğrendiğim zaman da bir açıklama yaparım. Normal bir periyodik işlem mi bilmiyoruz. Gerekçesini henüz bilmiyorum ama muhakkak bir gerekçesi vardır. Ben bunu doğal karşılıyorum” dedi.
Özacar, daha sonra bilgi almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne girdi.
(İHA)