BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
MEDYA

Gecenin Kraliçesi 9. bölüm fragmanı

Gecenin Kraliçesi dizisi 9. yeni bölümüyle 8 Mart 2016 Salı akşamı Star'da olacak. Gecenin Kraliçesi'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Gecenin Kraliçesi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 8 Mart 2016 Salı akşamı Star'da...


Babasının katilinin Aziz olduğunu öğrenen Kartal’ın hayatı alt üst olmuştur... Baba bildiği, yıllarını verdiği Aziz çocukluğunun da, geleceğinin de hırsızıdır.


Aziz ise Kartal’ın öğrendiklerinden bihaber, Osman’a şirketin yarısını vermek üzeredir. Ailesi gözünün önünde darmadağın olurken resmen çaresizdir.


Hüma da büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır, Aziz’le ipler artık kopmuştur. Ve sonunun nereye varacağını bilmeden büyük bir karar alır.


Şirketle ilgili olanlar umurunda olmayan Esra için ise tek hedef Selin’dir. Onunla baş başa kalacak, her şeyi onun ağzından öğrenecektir. Bedeli ne olursa olsun Kartal’ı Ona bırakmaya hiç niyeti yoktur...


Mert ise hiç bilmediği bir yöne itilmektedir.. Ailesiyle yaşadıkları bir yana duygusal dünyası da O farkında olmadan değişmek üzeredir.


Selin büyük bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Kartal kendi hayatına dair bilmediği sırları öğrenmektedir birer birer... Sadece babasıyla ilgili değil, Selin’le ilgili olanları da... Artık Aziz’in Kartal’a hesap verme vakti gelmiştir...

Sitene Ekle
Etiketler