BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.390,92
HABER /  GÜNCEL

Gaziosmanpaşa'daki gösterici hakkında flaş gelişme

Gaziosmanpaşa'da HDP'nin Öcalan standı açmasıyla başlayan gerginlikte ortaya çıkan 'esrarengiz gösterici' gözaltına alındı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa'daki esrarengiz gösterici gözaltına alındı. 

Gaziosmanpaşa’daki olaylar sırasında karşı karşıya gelen iki farklı gruptaki pembe tişörtlü bir kişi dikkat çekti. Ön saflardaki gösterici önce Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan grubun içinde zafer işareti yaparken görüldü.

Esrarengiz gösterici dakikalar sonra bu kez, tekbir getiren grubun içinde bozkurt işareti yaparak İstiklal Marşı’nı söylerken tespit edildi. Olay üzerine pembe tişörtlü provokatör olarak anılmaya başlanan 29 yaşındaki İ.S, terörle mücadele polisleri tarafından gözaltına alındı.


GAZİOSMANPAŞA'DA KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF 

Gaziosmanpaşa'da HDP'nin açtığı "Abdullah Öcalan'ı özgürlük" standı, ilçeyi karıştırdı. Geçtiğimiz hafta bir yaklaşık 50 kişilik bir grup, HDP'nin açtığı standı protesto etti.

Gaziosmanpaşa'da ayrı tarihlerde çekilen iki fotoğraf karesi kafaları karıştırdı. HDP'li grup arasında yer alan ve zafer işareti yapan pempe tşörtlü bir gösterici, farklı bir fotoğraf karesinde ise bozkurt işareti yapan grupla yürüyor. (Haberin devamı için TIKLAYIN)

gaziosmanpasadaki-esrarengiz-kisi-kim.jpg