BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep Fener'i 15 dakikada bitirdi!

Türkiye Kupası'nda hafta içinde Ankaragücü yenilgisiyle sarsılan Fenerbahçe, zorlu Gaziantep deplasmanında mağlubiyetle ayrıldı.

Abone ol

GAZİANTEPSPOR: 2 - FENERBAHÇE: 1

Son 2 sezondur Kamil Ocak'ta F.Bahçe'yi yenen Gaziantepsor, rakibine yine puan sevinci yaşatmadı.

G.ANTEP SONRADAN AÇILDI

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 78. dakikada Serdar Kurtuluş ve 84. dakikada eski bir Fenerbahçeli Olcan Aydın atarken, Fenerbahçe'nin tek golü 18. dakikada Alex'ten geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 21 puanda kalırken, Gaziantepspor ise puanını 17'ye yükseltti.

ALEX'İN 100. GOLÜ

Sarı-lacivertliler 18. dakikada ise Alex'in golüyle Gaziantepspor deplasmanında 1-0 öne geçti. Türkiye'de 7. sezonunu geçiren Brezilyalı oyuncu attığı bu golle Fenerbahçe formasıyla çıktığı 185. lig maçında 100. kez fileleri sarstı ve dalya yaptı. Sarı-lacivertli yıldız, Türkiye genelinde bu unvana sahip olan 31., Boliç ve Kona'dan sonra bu unvanı alan 3. yabancı oyuncu oldu. Bu arada Alex'in bu sezonki gol sayısı da 6'ya yükseldi.

3 SEZONDUR KAZANAMIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantepspor'a yenilen Fenerbahçe, üst üste 3. kez Gaziantep deplasmanından eli boş dönmüş oldu. Rakibi karşısında en son deplasman galibiyetini 2007/2008 sezonunda 5-0'lık skorla alan sarı-lacivertliler, 2008/2009 sezonunda 1-0 ve 2009/2010 sezonunda ise 2-1 yenik ayrılmıştı.

3000'E 1 KALDI

Gaziantepspor maçı öncesinde lig tarihinde 53 sezonda çıktığı 1709 maçta 2 bin 998 golü bulunan Fenerbahçe, kırmızı-siyahlıları deplasmanda 1-0 yenerek 3000. gole çok yaklaştı.

Sarı-lacivertliler bu sezon ise geride kalan 12 haftada rakip fileleri 30 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Deneme

MAÇIN İLK YARISI DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

MAÇTA İLK YARI

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

2. dakikada Olcan'ın sol taraftan getirdiği topta Fenerbahçe savunması, Ismael Sosa'dan önce davranarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi

5. dakikada, Stoch sol kanattan ilerlemek isterken Dany Nounkeu tarafından faulle durduruldu. Alex'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte bulunan Semih'in kafayla vuruşunda top direğe çarparak auta çıktı. 

14. dakikada, Murat sağdan Ahmet Arı'yı kaçırdı. Bu futbolcunun ortasında defans topu uzaklaştırdı. 

Fenerbahçe aradığı gölü Alex'le buldu. 18. dakikada, etkili kısa paslarla Gaziantepspor ceza sahasına sokulan Fenerbahçe'de Semih soldan ceza alanına giren Stoch'u gördü. Slovak oyuncunun yerden ortasında Alex topun gelişine harika bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1.       

22. dakikada, Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Olcan'ın ceza alanı dışından vuruşunda topu kaleci Volkan son anda çeldi.  

23. dakikada, Orhan Gülle'nin ceza alanı dışından sert şutunda meşin yuvarlak auta çıktı. 

35. dakikada, Stoch soldan ceza alanına girmek isterken faulle durduruldu. Serbest vuruşu kullanan Alex'in altıpasa doğru kestiği topu kaleci Karcemarskas yumruklarıyla uzaklaştırdı. 

37. dakikada, Ivan de Souza etkili çalımlarla ceza alanına girdi. Ancak son anda Caner topa ayak koyarak tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN İKİNCİ YARISI DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

MAÇTA İKİNCİ YARI

Spor Toto Süper Lig'de yapılan karşılaşmada Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi. 

56. dakikada, Jorginho'nun ceza sahası içinden vuruşunda, kaleci Volkan meşin yuvarlağı kornere çeldi. 

58. dakikada, Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Mehmet Topuz sağdan yerden ortaladı. Alex topu alıp rakibini geçmek istedi. Oluşan karambolde Semih topa vurdu ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

65. dakikada, Orhan'ın ara pasında Beto'dan önce Yobo araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

78. dakikada, organize gelişen atakta sağdan ceza alanına giren Serdar Kurtuluş, Stoch'u geçip sol ayak içiyle uzak direğe vuruşunda top kaleci Volkan'ın bakışları arasında filelerle buluştu: 1-1.

85. dakikada, ceza alanına yapılan ortada topla buluşan Olcan defansı ve kaleci Volkan'ı geçerek topu filelerle buluşturdu: 2-1.

87. dakikada, Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kazandı. Atışı Alex kullandı. Oluşan karambolde defans topu kornere gönderdi. 

93. dakikada, Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Stoch soldan çok etkili geldi. Ceza alanına girip yerden verdiği pasta Alex altıpasta topu kontrol etti. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Karcemarskas topu direk dibinden çelerek mutlak golü önledi.

Karşılaşma Gaziantepspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.