BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,64
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gandi'nin Erdoğan'a son tehdidi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı neye benzetti!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP projelerine eleştirmekte zorlandığını ve sesizliğe gömüldüğünü belirterek, "Aile sigortası için parayı nerden bulacaksın dediler. Şimdi anladılar paranın olduğunu dut yemiş bülbüle döndüler. Destek verin, güç verin Erdoğan'ı dut yemiş bülbüle çevireyim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Elazığ Mitingi'nde konuştu. Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasetin rantından zenginleştiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Milleti soya soya ne hale getirdiler. Ben siyasete girerken ayakkabım yırtıktı diyorlar. Siyasete girerken ayakkabısı yırtık olana bakın. Siyasette zenginleşmeyeceğim. Halk zenginleşecek, ben değil" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Elazığ Mitingi'nde seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

MAHSUNİ ŞERİF'TEN ÖRNEK VERDİ

Kadınımıza 600 TL ödeyeceğiz. Yoksulluğunu teşhir etmeyeceğiz. Bizim ahlakımızda sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Yoksulların bu ülkede onurunu koruyacağız. Sen 600 TL verirsen millet çalışmaz diyorlar. Sen iş verdin de çalışmadı mı. Açlıktan ölecek sesini çıkarmayacak. Sözde makarna bulgur verecek. Niye makarna bulgur veriyorsun. Orda da yolsuzluk yapacak çünkü, ordan da köşeyi dönecek. Mahsuni Şerif'in güzel bi sözü var. Yoksulun sırtından doyan doyana demiş.

EMEKLİLERE SESLENDİ

Size mili gelir artışından pay verilemez diye yasa çıkaran iktidar AKP iktidarıdır. 9 milyon emekliye sesleniyorum. Siz diyorsanız ki aldığım para çok iyi, ben yaz tatillerimi Kanarya adalarında geçiriyorum, huzur içinde yaşıyorum diyorsanız adresiniz AKP. Eğer derseniz ki bu aylık bana yetmiyor, gelir artışından bana pay vermiyor, katma değerden pay almak istiyorum o zaman halkın partisi CHP'ye oyunuzu verin.

DUT YEMİŞ BÜLBÜL'E DÖNECEK

Aile sigortası için parayı nerden bulacaksın dediler. Şimdi anladılar paranın olduğunu dut yemiş bülbüle döndüler. Destek verin, güç verin Erdoğan'ı dut yemiş bülbüle çevireyim.

YGS SKANDALI

ÖSYM Başkanı neyin projesörü, sahtekarlığın. Ar damarın çatlamamışsa ayrıl arkadaş, yok çatlamamışsa otur yerine.

ERDOĞAN DA O YÜREK YOK

Devletin bütün istihbarat örgütleri elinde. Neden korkuyorsun. Sen sor ben cevap vereceğim, ama ben de soracağım sen cevap vereceksin. Televizyona çıkamaz. Benim bu kadar bilgim yok, mahcup olurum diyorsa ona imkan da tanıdım. Sen istersen Bütün Bakanlar Kurulu'nu getir, ben tek başıma çıkacağım diyorum. Çıkabilir mi karşıma. Niye çıkamaz. Çünkü, birincisi geçmişinin temiz olması, ikincisi kul hakkı yememesi lazım, üç mangal gibi yürek lazım.

YOLSUZLUĞU İTİRAF ETTİ

Onun kimyasını bozdum, şifresini bozdum, ezberini bozdum. Başbakan itiraf ediyor. Gakkoşların ülkesinden sesleniyorum. Sende zerre kadar onur varsa, o yolsuzluk yapan bakanların isimlerini çıkar bu millete anlatırsın. Her yerde soracağım. Bu kardeşiniz itiraf ettirdi ona. Başbakan, o camlara bakmadan konuşunca itiraf etti. Bu kardeşiniz itiraf ettirdi ona.