BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gandi SSK'da bölücüleri işe mi aldı?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, partisinin il danışma meclisi toplantısında konuştu.

Abone ol
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, partisinin Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Kılıçdaroğlu'nun ülkenin çok önemli iki meselesi konusunda tavrını belli etmediğini söylerken Baykal'ın daha net politikalarının bulunduğunu söyledi. Canikli'ye göre ayrıca Kılıçdaroğlu'nun bölücülere karşı sempatisi var.
 
AK Partili Canikli, Kılıçdaroğlu'nun ülkede yaşanan olaylar karşısında hiçbir açıklama yapmamasını eleştirdi. Canikli'ye göre Kılıçdaroğlu'nun gizli bir ajandası var:

''Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu sorunu, Alevi meselesi gibi hassas hiçbir konuda açıklama yapmıyor ve ısrarla kaçınıyor. Bu çok dikkat çekici. Sosyal demokrat olduğunu iddia eden bir siyasi partinin bu konuda çok net ve keskin görüşlerinin olması gerekmektedir.
Baykal CHP Genel Başkanı iken partisinin bu yöndeki görüşlerini çok net şekilde kamuoyunda paylaşıyordu. Siyasette açıklık, netlik önemlidir. Kılıçdaroğlu bu konuda kaçıyor. Bana göre Kılıçdaroğlu'nun bu konularda gizli bir ajandası, gizli bir niyeti var. Bu niyetin cevabını vermek için Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki yöneticilik yaptığı dönemlerdeki yaklaşımlarına bakmak lazım.

"BÖLÜCÜLERE SEMPATİSİ VAR" 

SSK'da genel müdürlük yaptığı dönemlerde Kılıçdaroğlu'nun ağırlığı olan 2 konu var; biri kötü yönetim, kaynakları heba edilmesi, kendisine emanet edilen kaynakları yerinde, etkin kullanamamasıdır. Böyle bir kişi yarın başbakan olursa ne olur bir düşünün. Bir diğer dikkat çekici konu da personel politikalarına baktığımızda yasa dışı örgüt üyeliği suçundan hapse girmiş sayısız kişileri işe almasıdır. Ülke yönetimini yarın devralırsa buna aynı şekilde devam edecektir. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı illegal örgütlere karşı Kılıçdaroğlu'nun sempatisi olduğu görülüyor'' şeklinde konuştu.