BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Galatasaraylı futbolculardan şampiyonluk yorumları

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında 2-0 mağlup ettiği Trabzonspor maçı sonrası Galatasaraylı futbolcular Semih Ka...

Abone ol

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında 2-0 mağlup ettiği Trabzonspor maçı sonrası Galatasaraylı futbolcular Semih Kaya ve Eray İşcan, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Galatasaraylı genç futbolcu Semih Kaya, maç sonu çıkışında yaptığı açıklamasında, çok mutlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, “Gerçekten geçen yıldan bu yana inanılmaz bir aşama kaydettiğimiz düşünüyorum. Avrupa liginde belirli başarı elde ettik. Nitekim bu yılda geçen yıl olduğunu gibi gene şampiyon olduk. Umarım önümüzdeki sezonlarda daha iyi seviyeler geliriz. Tekrar taraftarlarımıza, camiamıza böyle güzel şampiyonluklar armağan ederiz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Galatasaraylı kaleci Eray İşcan ise, şampiyonluğu taraftarlara armağan ederek, “Genç oyuncular olarak en çok sevinen biziz. İkinci şampiyonluğumuz. Onun için çok mutluyuz. Şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.