BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,52
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan tarihi galibiyet

CSKA Moskova'yı konuk eden Galatasaray Medical Park, harika bir maç çıkardı, rakibine organizasyondaki ilk yenilgisini yaşattı.

Abone ol

Abdi İpekçi'yi dolduran binlerce taraftarının bitmeyen desteğiyle "coşan" Galatasaray Medical Park, şampiyonluğun en büyük adayı CSKA Moskova karşısında aldığı bu "tarihi" sonuçla, Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi TOP 16'daki 4. maçında 2. galibiyetini elde etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

CSKA'lıların ağzı açık kaldı!


Karşılaşma öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ışık gösterileri yapıldı. Taraftarlar da tribünde, üzerinde bu maçın tasvir edildiği dev bir resim açtılar. Tasvirde, CSKA Moskova'lı oyuncular isyan ederken, önlerinde bir bebek emziği olması dikkati çekti. Bu arada, Galatasaraylı taraftarların tezahüratları sırasında Avrupa Ligi Televizyonu (Euroleague TV) özel çekim yaptı.

Salonda yapılan anonsta, Galatasaray taraftarlarının THY Avrupa Ligi'nin en çılgın taraftarı seçildiği duyuruldu. CSKA Moskova Antrenörü Jonas Kazlauskas ile oyuncuları da bir süre Galatasaray taraftarlarının yaptığı şovu şaşkınlıkla izledi.

Başkan Aysal maça gelmedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal maçı izlemek için salona gelmedi. İkinci Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak tribündeydi. Galatasaraylı futbolculardan Sabri Sarıoğlu, Ufuk Ceylan, Fernando Muslera ve Yekta Kurtuluş ise karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Mahmuti taraftarları izledi!

Karşılaşmanın en ilginç anlarından biri ise son düdüğün ardından yaşandı. Galatasaray Medical Park Antrenörü Oktay Mahmuti, maçın ardından gururla gülümseyerek takımını ve taraftarları bir süre izledi.