BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

Funda Özkalyoncuoğlu kaç yaşında 20 yaşında boşandığı eşi kimdir?

Funda Özkalyoncuoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Funda Özkalyoncuoğlu evli mi eşi kim soruları merak konusu oldu. Magazin haberlerini kendimne has uslubu ile yorumlayan Funda Özkalyoncuoğlu bir kez evlilik yaptı ve henüz 20 yaşıdayken eşinden ayrıldı. Funda Özkalyoncuoğlu o dönem 9 aylık hamileyken eşinden ihanet yüzünden boşandı.

Abone ol

Funda Özkalyoncuoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi boşandığı eşi kim soruları merak konusu oldu. Uzun süre magazin programlarında haberleri yorumlayan Funda Özkalyoncuoğlu  kendine has uslubu ile ekranın sevilen isimlerinden biri oldu. Funda Özkalyoncuoğlu  bir kez evlilik yaptı 20 yaşındayken evlenen Funda Özkalyoncuoğlu, 9 aylık hamileylen eşinden ayrıldı. 

FUNDA ÖZKALYONCUOĞLU KİMDİR: 4 kardeşi olan Funda Özkalyoncuoğlu, İstanbul Üniversitesi mezunu oldu. Üniversiteye giderken aynı zamanda THY’de çalışan Funda Özkalyoncuoğlu, iyi bir at binicisi ve binicilik hakemidir. Merkez Hakem Kurulu üyesi olan Funda Özkalyoncuoğlu, İstanbul İl Spor Temsilcisi’dir.

Funda Özkalyoncuoğlu, radayo dinlemeyi ve radyo programlarına telefonla katılmayı çok severdi. Bu şekilde birçok programa telefonla katıldı ve kendine özgü yorumları ile bilgi birikimlerini esprili bir dilde dinleyicilerle paylaşınca fenomen oldu. Daha sonra radyo programlarına konuk olarak katılan Funda Özkalyoncuoğlu, Alem FM’de kendi programını “Bonbon Funda İle Hayat”ı sunmaya başladı. Buradaki başarısı ile Cem Ceminay sunduğu “Best Of Cem Ceminay Back Up Morning Show” programa partner oldu.

2011 yılında Star TV'de yayınlanan “Yerden Göğe” isimli programın üç sunucusundan biri oldu. Diğer sunuculardan Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı sorun yüzünden programdan ayrılan Funda Özkalyoncuoğlu, Kanal 1 televizyonunda Mehmet Coşkundeiz ile sabah kuşağı programı yaptı. Acun Ilıcalı’nın TV8’i satın almasından sonra bu kanalda Jess Molho ve Tuba ile birlikte “Aramızda Kalmasın” programını sunmaya başladı.

Funda Özkalyoncuoğlu, 20 yaşında iken evlendi. Fakat dokuz aylık hamile iken eşinden boşandı. Bu evliliğinden doğan bir oğlu vardır. 2011 yılında “İhanete Uğramış Yemekler” adlı bir kitap çıkarmıştır.