BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.472,50
HABER /  DÜNYA

Fransız stoper imzayı attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Fransız stoper Sebastien Nicolas Puygrenier ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. <br/...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Fransız stoper Sebastien Nicolas Puygrenier ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İstanbul’da sağlık kontrolünden geçen Sebastien Nicolas Puygrenier, Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetim kurulu üyesi Hakan Yılmaz’ın katılımıyla kırmızı-mavili ekibe 2 yıllığına imza attı.
Başkan Yolbulan, stoper sorunu Fransız oyuncu ile giderdiklerini söyleyerek, “Ligde iyi mücadele edecek bir takım kurmak için uğraşıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuan önemli mevkilerden santrafor bölgesine yapmayı planladığımız transfer ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç güne kadar bu forvet sorununu bitirmeyi hedefliyoruz. Takımımız Slovenya kampında çalışmalarını sürdürüyor. Takıma yeni katılan oyuncuların da hızlı bir şekilde uyum sağlamaları için hocamız gerekli çalışmaları yapıyor. Slovenya kampında yaptığımız hazırlık maçlarında takımın her geçen gün biraz daha güçleniyor. Yarından sonra ligin yeni ekibi Torku Konyaspor ile hazırlık maçı yaptıktan sonra takımımız 6 Ağustos’ta kente geri dönecek. Burada Ankaraspor ile son bir hazırlık maçı yapıp lige hazır olacağız” dedi.
Yolbulan, ayrıca Fransız stoperin bu akşam Slovenya’ya giderek yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını da belirtti.
Öte yandan Kardemir D.Ç. Karabükspor 2013-2014 sezonunda satışa sunulacak olan kombine fiyatlarını Güney kale arkası 100 TL, 150 TL ve 200 TL, Maraton alt 400 TL, 500 TL ve 600 TL, VIP 2 bin TL olarak belirlendiği açıkladı.
(İHA)