BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Formaları terlemiyor

En son geçen sezon forma şansları bulan Bursaspor’un Faslı futbolcusu Michael Basser ve Serdar Aziz formayı unuttu. <br/>Tecrübeli futbolcu ...

Abone ol

En son geçen sezon forma şansları bulan Bursaspor’un Faslı futbolcusu Michael Basser ve Serdar Aziz formayı unuttu.
Tecrübeli futbolcu en son geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanan Eskişehirspor maçının 71. dakikasında oyuna girerek forma şansı buldu. Serdar Aziz de son olarak geçen sezonun 31. haftasında oynanan Akhisar Belediye karşısında ilk 11’de forma şansı bulmuştu.
Bursaspor’un 2011-2012 sezonunun başında Fransa’nın Nancy takımından transfer ettiği ve takımın değişilmez ismi olan Basser, bu sezon takımda forma şansı bulamıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Şener Özbayraklı’nın transfer edilmesinden sonra gözden düşen Faslı futbolcu en son geçen sezon 33. haftada oynanan Eskişehirspor maçının 71. dakikasında oyuna dahil oldu. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftası geride kalmasına rağmen tecrübeli futbolcu, lig maçlarında yabancı kontenjanına takılarak, kadroya dahi giremedi. UEFA Avrupa Ligi Vojvodina karşısında ilk maçta cezası sebebiyle oynayamayan Basser, ikinci maçta ise yedek soyunmuştu.

EN SON İLK ON BİRİ GEÇEN SEZONUN 27. HAFTASINDA
Öte yandan tecrübeli futbolcu en son ilk on bir maçını ise geçen sezon oynan Bursaspor’un Kasımpaşa karşısında 2-0 mağlup olduğu 27. haftada oynadı. O tarihten bu yana oynanan 12 karşılaşmada ise ilk on bir yüzü göremedi. Bu sezon ise yabancı kontenjanına takılan Basser, ligde hiçbir maçın kadrosuna alınmadı.

SERDAR AZİZ DE İLK ON BİRİ UNUTTU
Bursaspor’un kendisinden çok şeyler beklediği genç stoper Serdar Aziz’de forma bulmakta zorlanıyor. Genç futbolcu, bu sezon oynanan 5 resmi karşılaşmada sadece 15 dakika süre aldı. Aziz, geçen sezon ligin 31. haftasında oynan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Akhisar Belediyespor maçında ilk on birde forma şansı buldu. Yetenekli futbolcu o tarihten sonra oynan 8 karşılaşmada ise ilk on bir yüzü göremedi.

SESTAK DA KONTENJANA TAKILDI
Bursaspor’un Slovak futbolcusu Stenislav Sestak ise yabancı kontenjanına takılan isimlerden oldu. Ligin ilk haftasında oynan Eskişehirspor maçında ilk on birde forma şansı bulan yetenekli futbolcu, Belluschi’nin iyileşmesinin ardından yabancı kontenjanına takıldı. Sestak, takımının ligde oynadığı Galatasaray ve Antalyaspor maçlarını tribünden takip etti.
(İHA)