BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kişiye çok özel sansür!

Hulusi, 'Din hakkında bugüne kadar duymadığımız gerçekler'i anlatıyor her akşam. Hulusi'nin söyleyeceklerini herkes duysun istedi Expochannel yönetimi. Ama...

Abone ol

Ama Zaman ve Vakit'in "kişiye özel" sansürüne takıldı Exphochannel yöneticileri. Ahmed Hulusi'nin ismi bu programın içinde geçince, gelen reklam teklifi geri çevirilmişti nedense.

Varsa bir açıklama elbette burada yayımlamaya hazırız. Ancak bu reklamın geri çevirilmesinin nedeni her neyse, bizce çok anlamsız.

AHMED HULUSİ kimdir?

Ahmed HULUSİ, ilk kitabı 1965 yılında yayınlanmış olmak üzere, 30 kitabı, pek çok sesli ve video sohbet kaseti bulunan bir düşünürdür. Din’in Temel Gerçekleri, Cuma Sohbetleri gibi kitaplarının yanı sıra Kaynaktan Yarına, Ben Muhammediyim gibi sesli sohbetleri içeren birçok eseri bulunmaktadır.

İslâm Dini’ni, Kurânı Kerîm, Kütüb-ü Sitte (altı önde gelen kitap) hadisleri temelinde kabul ederek inceleyen; geçmişteki ünlü tasavvuf sîmalarının çalışmalarını değerlendirerek, gereklerini yaşadıktan sonra; bunları, günümüz ilmiyle de birleştirerek değerlendiren ve mantıksal bütünlük içinde bir sistem olarak okuyucularına açıklayan Ahmed Hulûsi; bütün yaşamını, çağdaş bilimler-İslâm-Tasavvuf araştırmalarına adamış; kitap ve yazıları ile sesli sohbetlerinin tamamını internet üzerinden okuyucularına ücretsiz ve tam metin olarak indirilebilir şeklinde yayınlamış ilk yazardır.