BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'den çılgın sözler

İki yıl daha top koşturmak istiyor Hakan Şükür.. Peki ya sonra? Öyle şeyler söylüyor ki Hakan geleceği ile ilgili. "Bu çocuk çıldırmış" dememek elde değil.

Abone ol

Galatasaray’ın tecrübeli golcüsü Hakan Şükür, “televole.com” adlı internet sitesine verdiği demeçte şu an için futboldan kopma gibi bir niyetinin olmadığını dile getirdi. En az iki yıl daha yeşil sahalarda olacağını belirten Hakan, “Benim gibiler futboldan uzak kalamaz. Daha sonra ticaret yapacağım ama antrenörlük ve menajerlik de yapmak istiyorum” dedi. Hakan, F.Bahçe teknik direktörlüğü için ne düşündüğünün sorulması üzerine de “Teklif gelirse tabii ki yaparım. Sonuçta profesyonelce düşünmek lazım” dedi.

TUNCAY ŞANLI’YI ÖVDÜ

Türkiye’de çok sayıda yetenekli futbolcu bulunduğunu, bunların başında da hemşehrisi Tuncay Şanlı’nın geldiğini belirten yıldız futbolcu, Barcelonalı Ronaldinho’nun ise dünyanın en iyisi olduğunu vurguladı. Hakan Şükür, Galatasaray’da yaşanan kötü dönem nedeniyle bazı görevlilere ve yöneticilere para yardımında bulunduğu hatırlatılınca da “Bunu herkes yapar. İnsanların gündelik hayatta süpriz diyebileceğimiz şeylere sevindiğini biliyoruz. İnsanların sevinmesi de beni mutlu ediyor” karşılığını verdi.