BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Devlet bu üç takımı koruyor mu?

Futbol dünyası korkunç bir iddia ile çalkalanıyor. Hakem isyanlarına Kayseri'nin iki takımı ile Fenerbahçe'nin ses çıkarmaması devletin zirvesindeki iki isme bağlanıyor.

Abone ol

Son günlerde internette dolaşan bir mailde korkunç bir iddia ortaya atıldı. Turkcell Süper Ligi'nde mücadele eden 18 takımın hemen hemen hepsi hakem hatalarından şikayetçi. Bu şikayetlere en son Sivasspor da eklendi.

Ancak hakemlere isyan etmeyen üç takım var... Bunlar Fenerbahçe, Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor. Çünkü, şimdiye kadar oynanan maçlarda bu üç takım hiç hakem hatalarına maruz kalmadıkları gibi, lehlerine kararlar verildiği de bir gerçek.

Fenerbahçe'nin hakemler tarafından korunduğunu iddia edenler, "Başbakan Erdoğan, koyu bir Fenerbahçe taraftarı... Hakemlere, birileri tarafından Fenerbahçe'yi kollayın yönünde baskı yapılıyor.

Bir diğer iddia ise, Kayseri'nin iki takımını yakından ilgilendiriyor. 12 hafta boyunca hakem hatalarına hiç maruz kalmayan Kayserispor ile Kayseri Erciyes Spor'un Kayserili olan Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'e olan sempatiden dolayı kollandığı söyleniyor.

Son Kayseri Erciyesspor ile Denizlispor arasında oynanan maçta Kayseri takımının kollandığı iddialarını araştıran Sonsayfa.com, yaptığı araştırmada, Denizlispor'a bariz bir şekilde haksızlık yapıldığını, maçı yöneten hakem Zafer Önder İpek'in bu hafta en düşük notu aldığını tespit etti...

Kaynak: www.sonsayfa.com