BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen papazla ilgili şok iddia!

Trabzon'da öldürülen papazla ilgili soruşturmalar tüm hızıyla sürüyor. Ancak ortaya atılan iddialardan biri var ki, soruşturmanın seyrini tamamen değiştirecek nitelikte...

Abone ol

Trabzon'daki Santa Maria Aziz Meryem Katolik Kilisesi Papazı Andrea Santoro cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor.. Tetiği çektiği ileri sürülen 16 yaşındaki zanlının sorgulaması devam ederken, Sonsayfa.com'a akıllara durgunluk veren bir ihbar geldi..

Bu ihbarın izini süren sonsayfa.com, Santa Maria Aziz Meryem Katolik Kilisesi Papazı Andrea Santoro hakkında şok edici bilgilere ulaştı..

Trabzon'daki kilise civarında bulunan bazı semt sakinlerinin iddiasına göre Papaz'ın öldürülme nedeni, medyada yer alan gerekçelerden çok uzak.. Medyaya göre, Danimarka'nın fitilini ateşlediği ve tüm dünyayı saran Hz. Muhammed'in karikatürününün çizilmesine içerleyen zanlı, bunun bedelini papaz Santoro'ya ödetti..

Cinayetin bununla ilgisi olduğuna inanmayan kiliseye komşu semt sakinleri, papaz ile zanlının ilk kez karşılaştıkları yönündeki haberleri ise yalanlıyor. Görgü tanıkları, kilisenin haftanın belli günlerinde açıldığını, ancak kilisenin açılmadığı günlerde bu çocuğun kiliseye geldiğini doğruluyor..

Kilisenin kapalı olduğu günlerde katil zanlısının kiliseye neden gelmiş olabileceği yönündeki sorulara verilen cevap ise tüyler ürpertici.. Bölgedekiler, papazlar arasında son dönemlerde cinsel sapkınlıklar olduğu yönünde haberler olduğunu, zanlı ile papaz arasında da böyle bir ilişke olabileceği yönünde görüş bildiriyor...

Görgü tanıkları bu iddiada bulunurken, 16 yaşındaki katil zanlısı gencin de polisteki sorgusunda bu iddiaları doğrulayan ifadelerde bulunduğu, ancak polisin bu bilgileri kamuoyundan sakladığı yönünde bilgiler geliyor..

Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in eşlerinin ev ve işyerlerinin kurşunlanması, Fatih Tekke'nin dağa kaldırılıp kurşunlanması olayında doğru bilgileri kamuoyundan saklamakla itham edilen Trabzon polisinin, elindeki bilgileri ve 16 yaşındaki katil zanlısının ifadesini kamuoyuyla paylaşmasını bekliyoruz...

Kaynak: www.sonsayfa.com