BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  GÜNCEL

Muhtemel koltuğa 5 talip

Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in federasyonlarla ilgili açıklaması, Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda “Seçim için düğmeye basıldı” diye algılandı.

Abone ol

Futbol Federasyonu’nda taşlar yerinden oynadı. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in federasyonlarla ilgili açıklaması, Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda “Seçim için düğmeye basıldı” diye algılandı.

Bu açıklamanın hemen ardından eski bakanlardan Mehmet Ali Yılmaz, “Ben göreve hazırım. Bu işi benden daha iyi kimse yapamaz” diye ortaya çıkarken, diğer adaylar kulislerde nabız yoklamaya başladı. Muhtemel seçim için Yılmaz’ın yanı sıra Şenes Erzik, Ayhan Bermek, Ata Aksu ve Hasan Doğan’ın isimleri geçiyor.

Favori Doğan
Şenes Erzik, “Ben seçim kulisleri yapamam. Eğer kulüpler isterse görevden de kaçamam” sözleriyle başkanlığa sıcak baktığını belirtirken, Ayhan Bermek, “Bıçakcı’ya kırgınım. Görev kendisine önerildiğinde beni çiğnememesi gerekirdi” dedi.

Haluk Ulusoy’a yakınlığı ile bilinen Ata Aksu ise bu görev için en hazır kişinin kendisi olduğunu söyledi. Genel Kurul üyeleri de, “Levent Bıçakcı bırakacaksa, Hasan Doğan’ın etrafında bütünleşelim” çabası içinde görülüyor.