BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.430,80
POLİTİKA

Flaş gelişme! Resmen Kılıçdaroğlu'na rakip oldu

CHP'de yaklaşan kurultay öncesi Kılıçdaroğlu'nun rakip sayısı ikiye çıktı. Ümit Kocasakal'dan sonra Muharrem İnce de CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı... Kılıçdaroğlu'nu adeta topa tuttu...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.CHP'de 3-4 Şubat'ta yapılacak olan 36. Olağan Kurultay öncesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakipleri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Kılıçdaroğlu'nun 8 yıllık genel başkanlığı dönemindeki üçüncü olağan kurultayda Ümit Kocasakal'dan sonra Muharrem İnce de adaylığını ilan etti.

KILIÇDAROĞLU'NA 'TEK ADAM' ELEŞTİRİSİ: CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Elimde yeterli imza olduğu için aday adayı değilim, adayım" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İnce, "2019'da Cumhurbaşkanı adayı, genel başkanın iki dudağı arasında olmamalıdır. CHP tüzük değişikliği yapmalıdır" diye konuştu.

ELİMDE YETERLİ İMZAM VAR: TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP'li İnce, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. İnce, "Elimde yeterli imza olduğu için aday adayı değilim, adayım. İmza toplamaya devam ediyorum. Kurultaya 80 milyonu bekliyorum" diye konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler