BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Güne coşkulu ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. bazı keyifli fırsatlar da karşımıza çıkabilir.

Bugün 10 Şubat Pazar... Güneş günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay fiziksel enerjimizi arttırırken, daha sabırsız ve dürtüsel davranabiliriz. İlişkilerde ben merkezci tavırlar zaman zaman gerilim yaratabilir.

Sabah erken saatlerde Ay, Yay burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünüm yapacak. Güne coşkulu ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. bazı keyifli fırsatlar da karşımıza çıkabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Kova burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Plüton ile güçlü açılar yapacak. Zihnimiz iş ve ailevi alandaki görev ve sorumluluklarla daha fazla meşgul olurken biraz karamsar ve melankolik hissedebiliriz. Tecrübeli ve olgun kişilerin fikirlerinden yararlanıp önemli bilgiler edinmemiz mümkün.

Merkür ve Uranüs arasında etkinleşen uyumlu görünüm ile sosyal yaşamda dikkat çekici ilişkiler kurabilir, yeteneklerimizi değerlendirem fırsatları ile karşılabiliriz. Karşımıza çıkan kişilere ve duyacağımız haberlere dikkat etmeliyiz.

Bugün öğleden sonraki saatlerde iletişim gezegenimiz Merkür Balık burcuna geçecek. Zihnimiz önümüzdeki günlerde daha içe dönük ve sezgisel çalışırken, ilham, sanat, yaratıclık ve ruhsal alanlara yönelebiliriz. Günlük işlerin detaylarına konsantre olmakta ise zorlanabiliriz. Merkür 5 Mart’ta Balık burcunda retro harekete geçecek…