BIST 10.209
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.467,38

Firefox 3'ün 15 sırrı

Firefox 3'ün 15 sırrı

Firefox 3, bir günde en fazla indirilen program olma rekorunu kırdı. bu kadar büyük ilgi görmesinin 15 önemli nedeni var. bu nedenleri teknoloji shiftdelete. net sıraladı. bu nedenlere geçmeden önce size türkçe sürümü indirebileceğiniz adresi de verelim. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz;...

Firefox 3'ün 15 sırrı

Firefox 3, bir günde en fazla indirilen program olma rekorunu kırdı. Bu kadar büyük ilgi görmesinin 15 önemli nedeni var. Bu nedenleri teknoloji shiftdelete. net sıraladı. Bu nedenlere geçmeden önce size Türkçe sürümü indirebileceğiniz adresi de verelim. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz; http://shiftdelete.net/site/200806174488/Ve-Firefox-3-Cikti.html

Firefox 3'ün 15 sırrı

1-Sayfalar daha hızlı açılıyor: Firefox 3 ile birlikte çekirdekte yapılan gelişmeler, web sayfalarının açılma hızlarını da artırmış durumda. Bunu çok iyi başaran Apple Safari, Firefox 3'e yarışır durumda. Internet Explorer ise, hız konusunda havlu atmış durumda. Bilimsel ölçümler yapmadan, bu hız farkını siz de kolaylıkla test edebilirsiniz.

Firefox 3'ün 15 sırrı

2- Güvenlik: Internet Explorer'a yüklenen bir araç çubuğu, bilgisayarınızı mahvetmeye yeterken, Firefox, bu konu için ciddi önlemler almış durumda. Güvenlik, Firefox 3'ün en önemli özelliklerinden biri. Bir dosya indirdiğiniz zaman bilgisayarınızda yüklü olan antivirüs yazılımı tarafından hemen tarama işlemi gerçekleşir.

Firefox 3'ün 15 sırrı

3-Aldatmaya karşı koruma: Veritabanı günde 48 kez güncellenen Firefox, hangi web sitelerinin zararlı olduğunu belirler ve bu sitelerden birine giriş yapmaya kalktığınızda sizi hemen uyarır.