BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Filiz Aker Vatan Şaşmaz'ı bu yüzden mi öldürdü bomba iddia

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın Fliz Aker'den yüklü miktar borç aldığı ve Şaşmaz'ın bu parayı ödemeyeceğini söylemesi üzerinde Filiz Aker'in cinayeti işlediği iddia edildi.

Abone ol

Ünlü sucunu Vatan Şaşmaz'ın ölümü herkesi şoke etti. Cinayetin nedenine ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Vatan Şaşmaz’ın ‘yatırım yapacağım’ vaadiyle Filiz Aker’den 1 milyon dolar borç aldığı ve parayı batırdığı öne sürüldü. 

Milliyet'in haberine göre Aker’e “Sana ödeme yapmayacağım” dediği için Şaşmaz’ın öldürüldüğü iddia edildi. Öte yandan Filiz Aker’in Şaşmaz’la bir yıldır yasak aşk yaşadığı, Aker’in yaklaşık üç ay önce intihar girişiminde bulunduğu da dile getirildi.

TANIKLAR ANLATTI

Olay esnasında otelde olan Türk oyuncu Emrah Yılmaz yaşananları anlattı. Yılmaz, “Çin’den İstanbul’a geldim. Yakın dostum Ahmet Altınbaşak ve eşi Dora beni otele davet etti. Filiz Hanım da geldiğimde oradaydı. Kendisiyle iki saat kadar oturduk. Daha sonra kendisine bir mesaj geldi. Bizden müsaade isteyip odasına çıktı. Bir aya yakındır bu otelde kalıyormuş galiba. Giderken ‘Misafirlerime iyi bak, geleceğim’ dedi. Aradan uzun vakit geçti. Gelmeyince yeğeni Dora merak etti. Otel odasına çıktık. Ancak kapı kapalıydı, ses gelmeyince güvenlik kapıyı kırdı. İçeri girildiğinde Vatan Şaşmaz ve Filiz Hanım’ı ölü olarak gördük” dedi.

Vatan Şaşmaz, 'Filiz Aker başımı belaya sokacak' demiş!

Katili Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını yayınlamış