BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
MEDYA

Filinta 40. bölüm - Son sahneler

Filinta 40. son bölümü final sahneleri... Filinta'nın bu hafta 25 Aralık 2015 Cuma akşamı yayınlanan 40. son bölümünde neler oldu?

Filinta 25 Aralık 2015 Cuma akşamı yayınlanan 40. son bölümünde şu ana kadar kendi yarattığı türlü oyunlarıyla canını kurtaran Boris Zaharyas gerçekten bu sefer öldü mü; yoksa bu da oyunlarından biri mi?


Mustafa ve Ali onun cesedini bulmadan buna inanmayacaklardır… Boris’in denize düşmeden önce Mustafa’nın sözünü ettiği ve Boris’in onu gülerek şüphelendirdiği Şehzade Mehmet’le olan şifreli telgraflar nedir? Mustafa bu işin peşini bırakmayacaktır…


Padişah, Şehzade Mehmet hakkında zor bir karar vermek zorundadır. Şehzade’yi ihanetten dolayı idam ettirecek mi? Yoksa bu kararı kime bırakacaktır? Şehzade Mehmet, davasıyla ilgili Mustafa’yla ilginç bir konuşma yapacaktır. Ve bu konuşmanın ardından Mustafa'nın tutumu ne olacaktır? Şehzade Murat, gerçekten akli dengesi yerinde olmayan bir kişi midir? Yoksa Osmanlı büyük bir tuzağın içinde midir?


Süreyya ve doğacak bebekleri için endişelenen Ali, onları emniyetli bir yere götürmeye karar verir. Süreyya, kocasıyla kimin ilgilenmesini isteyecektir?


Efendi Cemil, Boris’in yerine geçmiştir. Yüce Efendi Miloş’un da tam desteğini alan Cemil, bu yeni düzende başarılı olabilecek midir?


Farah, Mustafa ve Leyla’nın evinde kalmaya devam ederken, Leyla’nın dadısı da onların evine kalmaya gelmiştir. Artık kalabalıklaşan bu evden gitmesi için Farah’a görünen yol neresi olacaktır? Farah, annesini bulmak, geçmişini daha derin araştırmak ve Osmanlı'ya faydalı olmak için arzu ettiği karargahta çalışmaya başlayacak mıdır?

Sitene Ekle
Etiketler