BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Fıkra gibi !

Antalya’da, polis ve itfaiye ekipleri telefonlarına yanıt vermeyen kişi için seferber oldu. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, şahsı yatağı...

Abone ol

Antalya’da, polis ve itfaiye ekipleri telefonlarına yanıt vermeyen kişi için seferber oldu. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, şahsı yatağında uyurken buldu.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında Merkez Muratpaşa ilçesinde bulunan Oyak sitesinde meydana geldi. Aynı günün akşamı görüştüğü ve evde olduğunu bildiği F.Ç’den defalarca aramasına rağmen tekrar haber alamayan kız arkadaşı polisi aradı.
Olay yerine gelen polis, F.Ç’ye ulaşmaya çalışsa da başaramadı. Polis 3. katta bulunan dairenin balkon camının açık olması nedeniyle olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı. Ancak site içerisinde yolların dar olması nedeniyle itfaiye dairenin önüne gelemedi. Son çare olarak bir başka itfaiye ekibinden yardım istenerek kapının kırılarak içeriye girilmesi oldu. Özel bir makine yardımıyla F.Ç’nin kaldığı dairenin çelik kapısı kırılarak içeri girildi. Polis sağlık durumundan şüphe edilen F.Ç’yi yatak odasında uyurken buldu. Polis ekiplerini karşısında gören F.Ç de şaşkınlığını gizleyemedi. F.Ç’nin kendine gelmesiyle polisle aralarında esprili sahneler yaşandı. Polisler, son olarak F.Ç’ye sağlığından şüphe ettikleri için kapıyı kırdıklarını söyleyerek kusura bakmamasını istedi. Tüm bu olayları F.Ç’nin kız arkadaşı korkulu gözlerle izledi.
(İHA)