BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.403,32

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

Fi yeni sezon Çi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olarak internette yayınlanan dizi Fi yeni sezon Çi'de beklenmeyen ayrılık yaşandı. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in paylaştığı Çi'deki ayrılık herkesi şoke etti.

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

Fi yeni sezon Çi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olarak internette yayınlanan dizi Fi yeni sezon Çi'de beklenmeyen ayrılık yaşandı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Fi yeni sezon Çi'deki ayrılık herkesi şoke etti. Peki ilgiyle takip edilen dizide kim ayrılık yaşadı? Gelin hep birlikte Fi yeni sezon Çi'de yaşanan ayrılığa bakalım.

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

Akilah Azra Kohen’in çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan ve internetin en çok ilgi gören dizilerinden olan 'Fi'nin yeni sezonu Çi’den ayrılık haberi geldi. Dizide Can Manay’ın eski sevgilisi Billur'u canlandıran oyuncu Nur Fettahoğlu, 5'inci bölümde senaryo gereği ölerek projeden ayrıldı. Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren 37 yaşındaki oyuncu, 'Çi’ye katılmak için geri dönmüştü.

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR? Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Rize’lidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu’dur. SKY Türk'ün haber spikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır. Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Fettahoğlu, sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2

Fi yeni sezon Çi beklenmedik ayrılık herkes şoke oldu

Ağustos 2008 tarihinde borsacı Murat Aysan'la dünyaevine girip Nur Aysan adını aldı. 7 Nisan 2011 tarihinde sesiz sedasız boşandılar. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.