BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58
HABER /  MEDYA

Fi 2.sezon Çi 5.yeni bölüm fragmanı Can Manay ile Duru'nun aşk kaçamağı

Fi yeni sezon Çi 5.bölüm fragmanı yayınlandı. 15 aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Fi yeni sezon çi 5.bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Fi 2.sezon çi 5.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

TÜRKİYE'de bir ilk olarak internette yayınlanmaya başlayan ve oldukça takip edilen Fi 2.sezon Çi 5.yeni bölümüyle 15 aralık tarihinde ekrana gelecek. İzleyenlerin ilgiyle takip ettiği fragmana gelin yakından bakalım.

Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Fi yeni sezon Çi'nin, 4.bölümün yayınlanmasının ardından 5.bölümü izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Çok kısa bir süre içerisinde 100 milyon izleyici sayısı elde etmeyi başaran Fi yeni sezon Çi 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Can Manay ile Duru'nun sahneleri merak uyandırırken Özge'nin ortalığı karıştırması fragmana damga vurdu. 

CAN MANAY DELİRECEK Can Manay duydukları karşısında delirecek. Çünkü Duru ona çok tehlikeli olduğunu ve bunu ona Özge'nin söylediğini anlatıyor. Aşk kaçamağı yapan Can ve Duru'nun ise tatili bir anda değişecek. Gelin hep birlikte Fi yeni sezon Çi 5.bölüm fragmanını izleyelim.