BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den tutuklamalar ve gözaltılar

FETÖ operasyonlarında son dakika haberleri geliyor. FETÖ operasyonlarında 9 Kasım tarihli gözaltılar ve tutuklamalar haberimizin devamında.

Abone ol

FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan ve gözaltına alınan kişi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. İşte FETÖ operasyonlarında 09 Kasım Çarşamba gününe dair haberler.

Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı.Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.Savcılık ifadelerinden sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 5'i örgütün şifreli yazışma programı olan "ByLock" kullandığı iddiasıyla tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİLECİK MERKEZLİ 4 İLDE GÖZALTINA ALINAN 18 ŞÜPHELİDEN 10'U TUTUKLANDI

Bilecik'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 10'u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bilecik merkezli, İstanbul, Eskişehir ve Bolu'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında Şeyh Edebali Üniversitesinde açığa alınan akademisyen ve personelin de bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'nu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.