BIST 9.742
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.421,86
HABER /  GÜNCEL

Feryal Gülman'ın 21 yıllık sırrı ortaya çıktı

Feryal ve Kemal Gülman çifti yarın bir kez daha hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü iş adamı Kemal Gülman'ın son kozu Feryal Gülman'ın 21 yıllık sırrı olacak.

Abone ol

İş adamı Kemal Gülman’dan olaylı bir şekilde boşanan sosyetik isim Feryal Gülman’ın 21 yıldır sakladığı sırrı ortaya çıktı.

Feryal Gülman, 82 yaşındaki eşi Kemal Gülman’ın kendisini 22 yaşındaki genç bir kadınla aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmış ardından da 200 milyon lira tazminat talep etmişti.

TAZMİNAT ISRARINI SÜRDÜRÜYOR

Mahkeme, Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın boşanmalarına karar verirken 200 milyon liralık tazminat talebini ise reddetmişti. Feryal Gülman, bu kararın ardından Yargıtay’a başvurarak davanın reddini talep ederek tazminat ısrarını sürdürmüştü.

İstanbul 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek davada, Feryal Gülman istediği tazminatı alabilmek, Kemal Gülman ise 200 milyon lira kaptırmamak için duruşmanın hakimine son kozlarını sunacak.
Feryal Gülman tarafı, davayı lehine çevirebilmek için nasıl bir yol izleyecek henüz belli değil. Ancak Kemal Gülman'ın avukatları, hakimin karşısına Feryal Gülman'ın 21 yıllık sırrıyla çıkacak.
Kemal Gülman'la evlenmeden önce Vahide Ferial Sarımuratoğlu ismini taşıyan Feryal Hanım'ın İslam dininden vazgeçip geçmediği çok tartışılmıştı.

DİN DEĞİŞTİRDİĞİ İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Kemal Gülman'la evlenmek için Musevi dinini seçtiği iddia edilen Feryal Gülman, bu iddiaları mahkeme hakimi karşısında yalanlamıştı. Kemal Gürman'ın avukatları Bayan Gülman'ı yalanlayan bir belge ile aynı hakimin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



FERYAL GÜLMAN HANGİ DİNİ İNANCI TAŞIYOR?

İnternet Haber, Feryal Gülman’ın 21 yıllık sırrını ortaya çıkarıyor. Feryal Gülman, kemal Gülman’la evlenmeden önce Vahide Ferial Sarımuratoğlu ismini taşıyordu..

Feryal Gülman, kemal Gülman ile çok genç yaşta tanıştığını ve akabinde evlendiklerini belirtiyordu. Ancak sosyetik güzelin geçmişine gittiğimizde bunun pek de öyle olmadığını öğrendik.

Feryal hanım, Kemal Gülman ile tanıştığında bir başka erkekle nikahsız birliktelik yaşıyordu ve 28 yaşındaydı.

EVLENMESİ İÇİN MUSEVİ OLMAYI KABUL ETTİ

Kemal Gülman, aşık olduğu Feryal hanıma evlenmeden önce Teşvikiye’de dayalı döşeli bir ev tuttu. Feryal hanım Kemal Gülman ile evlenmek istiyor, ancak aralarındaki din farkı nedeniyle ünlü iş adamı evliliğe sıcak bakmıyordu. Çünkü Kemal bey Musevi’yde ve kendi inancından birisiyle evlenmesi gerekiyordu.

Feryal hanım, Kemal Bey uğruna Yahudi olmayı bile kabul etmişti. Çift, iki yıl süren bir flört döneminin ardından evlenmeye karar verdi.

ÇOCUK YAPMAK İÇİN İLGİNÇ TEDAVİ

Feryal hanım, evlenir evlenmez bir çocuk yapmak istedi. Kemal Bey bu çocuğun Musevi inancı gereği dünyaya gelmesi gerektiğini söyleyince Feryal hanım dinini değiştirdi.



Ancak, Feryal Gülman her türlü çabasına rağmen bir türlü hamile kalamamıştı. Feryal hanım çocuk yapamayacağını anlayınca İsrail’e giderek tedaviye başladı. İsrail Hasuta Hastanesi’nde mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile kalan Gülman, çocuğun da Musevi geleneklerine göre kabul görmesi için  Türkiye Hahambaşılığının tek kabul edeceği merci olan İsrail Hahambaşılığı’nın sınavlarına girdi.

İSRAİL'DE BİR SÜRE KALDI

3 hahambaşı huzurunda dini kültür sınavından geçerek İsrail’de bir süre kalan Feryal hanım artık resmen din değiştirmiş olarak çocuğunu Musevi olarak dünyaya getirdi.

İSRAİL'DE DİNİ NİKAH VESİKASI

MUSEVİ OLARAK DOĞUM YAPTIĞINA DAİR BELGE ÇIKARTTI

Gülman, doğumdan sonra İstanbul’a döndüğünde ilk iş olarak Amerikan Hastanesi’nden Musevi olarak doğum yaptığına dair belge çıkarttırdı.

İSPANYOL VATANDAŞLIĞI

Feryal Gülman, ayrıca eşi Kemal Gülman gibi İspanyol pasaportu çıkarmak için de konsolosluk da İspanyol bayrağını bayrağını öperek İspanya pasaportuna sahip oldu.

KEMAL GÜLMAN KİMDİR?

Kemal Gülman'ın sahibi olduğu Gülman Group, Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alıyor. Arsa, ofis, konut projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan büyük ölçekli bir portföyü yönetiyor. CEO’luk görevinin Kemal Gülman tarafından üstlenildiği Gülman Group, yirmibeş yıldır gayrimenkul sektöründe ve inşaat sektöründe önemli projelere imza att. Grubun faaliyet alanları ve yatırımları arasında yenilenebilir enerji, denizcilik, hidroelektrik santralleri, lojistik ve depolama hizmetleri de bulununuyor. Gülman Group'un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor.