BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,79
ALTIN 2.440,94
HABER /  GÜNCEL

Fener'in rakipleri ne durumda?

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele edecek olan Fenerbahçe'nin rakipleri kendi liglerinde hafta sonunda ne yaptı? İşte haberin detayları...

Abone ol

Schalke 61.000 taraftarını üzdü!

Fenerbahçe'nin E Grubu'ndaki rakiplerinden Schalke 04 evi AufSchalke Arena'da 61.000 taraftarının önünde B.M'Gladbch'ı ağıladı !.. Karşılaşmaya ideal kadrosu ile çıkan Schalke 04 Kasper Bogelund'un 41. dakika da kaydettiği gole engel olamayınca ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı !.. İkinci yarıda önce beraberliği ardından da galibiyeti hedefleyen Schalke erken bulduğu golle 54. dakikada 1-1 beraberliği sağladı ve 3 puan için umutlandı. Ebbe Sand'ın Schalke adına rakip fileleri havalandırmasının ardından maçta başka gol olmayınca Schalke 04 evinde B.M'Gladbach ile oynadığı maçtan 1 puanla ayrlımak zorunda kaldı !.. Hamit Altıntop bu karşılaşmada 6 numaralı formasıyla 90 dakika mücadele etti !..

Milan umduğunu bulamadı !

E Grubu'nun en kuvvetli ekibi olarak görülen Serie A devi Milan açılış haftasında ligin yeni ekibi Ascoli deplasmanına çıktı. Ascoli'nin Del Duca Stadı'nda 24.000 taraftarın izlediği maçın ilk yarısı golsüz kapanırken ikinci yarıda Cudini'nin kaydettiği golle Ascoli 58. dakikada 1-0 öne geçti !.. Milan'ın berberlik golünü kaydetmesi fazla uzun sürmedi ve Ukraynalı yıldızı Shevchenko'nun 63. dakika da kaydettiği golle Milan 1-1 beraberliği yakaladı !.. Karşılaşmada başka gol olmayınca sezona hem lig de hem de Avrupa'da mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkan Milan ilk hafta maçında 2 puan kaybetmekten kurtulamadı !..

PSV zorlanmadı !

Hollanda devi PSV Eindhoven ise hafta sonunu galibiyetle kapatan tek rakip oldu !.. Roda Kerkrade deplasmanına çıkan PSV, Park Stad Limburg'daki maçta rakibini her iyi yarıda bulduğu gollerle devirdi !.. Maça ideal kadrosu ile başlayan PSV'nin sattığı oyuncuların yokluğunu hissetmemesi dikkat çekti !.. PSV ilk yarıda 38. dakikada Jafferson Farfan'ın kaytdettiği golle 1-0 öne geçti. PSV, ikinci yarının 58. dakikasında Hesselink'in yerine giren Demarcos Beasley'in 68. dakika da kaydettiği golle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın son golü ise 86. dakika da Phillip Cocu'dan geldi, PSV böylece deplasmanda çıktığı maçta 3 puana 3 golle ulaştı !..