BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.410,20
HABER /  GÜNCEL

Fener'in kara listesi belli oldu!

Daum uzun zamandır üzerinde kafa yorduğu transfer edilecek ve gönderilecek futbolcuları kapsayan raporu yönetime verdi. İşte Daum'un raporundaki isimler?

Abone ol

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Christoph Daum uzun zamandır üzerinde çalıştığı transfer edilecek ve gönderilecek futbolcuları kapsayan raporu yönetime verdi. Bu rapora göre transfer görüşmelerine başlayan F.Bahçe yönetimi, 100. yıl için bomba transferler yapmaya hazırlanıyor. Listenin en başında ise Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’un adı yer alıyor. Önümüzdeki sezon yepyeni bir F.Bahçe parolasıyla yola çıkan yönetim Daum’un istemediği futbolcularla da yollarını ayıracak. Ayrılık tarihinin ise 15 Mayıs’tan itibaren olacağı açıklandı.

Nobre, Luci, Selçuk...

Christoph Daum’un kara listesinde sezon başından beri beklentilerine cevap veremeyen Servet, Zafer Biryol, Selçuk, Kemal, M.Hanefi, gibi yerli oyuncular bulunurken, yabancı kontenjanında yer açabilmek için halen kiralık olan Nobre ve Luciano da bulunuyor. Kara listede yer aldığını duyan Nobre, “Ben F.Bahçe’de mutluyum ve kalmak istiyorum. Ancak hepimiz profesyoneliz, anlaşamazsak giderim. Ama yönetimden rica ediyorum, bunu bize bir an önce söylesin ki, ona göre kendime kulüp bulayım” diyerek dert yandı. Luciano ve Selçuk’un gönderilme düşünceleri ise ‘sürpriz’ olarak yorumlanıyor.

Dereağzı’na taşınıyorlar

F.Bahçe, cuma günü oynayacağı D.Bakır maçı hazırlıklarını dün yapılan tek idmanla sürdürdü. Yoğun kar yağışı altında yapılan idmanda sarı-lacivertli futbolcular oldukça neşeli göründü. İdman sırasında kartopu oynayan futbolcular, kahkahalarıyla Samandıra Tesisleri’ni inletti. Bu arada yoğun kar yağışı dolayısıyla bugün yapılacak idman Daum tarafından Dereağzı Tesislerine alındı.

Haber: Erol Bol
Kaynak: