BIST 10.657
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.433,45
HABER /  DÜNYA

Fener’de eksik çok

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına 7 eksikle devam etti.<br/>Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah sa...

Abone ol

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına 7 eksikle devam etti.
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü.
İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz’ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almazken, Erten Ersu ve Berkay Değirmencioğlu takımdan ayrı özel program dâhilinde çalıştı.

HAZIRLIKLAR PAZARTESİ DEVAM EDECEK
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 8 Temmuz Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Sabah saat 09.00’da başlayacak bu antrenmanı basına kapalı gerçekleştirecek. Pazartesi günü sabah saatlerinde yapılacak bu antrenmanın ardından Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıkları için Düzce’deki Topuk Yaylası Tesislerine gidecek.
(İHA)