BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'ye Brezilya'dan veto!

Fenerbahçe'nin Borges'i transfer etme girişimleri olumsuz sonuçlandı

Abone ol

Santos Kulübü Başkanı Ribeiro, Fenerbahçe’nin kapılarını çaldığını ancak bu transfere olumsuz yanıt verdiklerini açıkladı.

Santos Kulübü Başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, Fenerbahçe’nin yakından ilgilendiği forvet oyuncuları Borges’i kesinlikle satmayacaklarını açıkladı. Ribeiro, Borges’in Santos için vazgeçilmesi imkansız futbolculardan biri olduğunu hatırlatarak, “Fenerbahçe’nin teklifi doğru ancak onlara satılık golcümüz yok cevabı verdik” diye konuştu.

"FENERBAHÇE 2013'Ü BEKLESİN"

Ribeiro, Brezilya’da yayın yapan Bandeirantese radyosuna verdiği özel röportajda, Borges’e övgüler yağdırarak, “Geçtiğimiz sezon Santos forması altında 23 gol atmış bir golcüden bahsediyoruz. Kendisiyle 2012 yılı sonuna kadar sözleşmemiz var. Şayet Fenerbahçe bu oyuncuda ısrarlıysa 2013 yılını beklemek zorunda” ifadelerini kullandı. Borges’in Santos’ta mutlu olduğunun da altını çizen Başkan Ribeiro, golcü futbolcunun da Fenerbahçe’nin teklifine “hayır” cevabı verdiğini ileri sürdü.

BORGES'DE FENERBAHÇE'Yİ İSTEMEDİ

Bu arada, Santos başkanının bu açıklamalarına cevap vermek istemeyen Borges sessiz kalmayı tercih etti. Milliyet'in ahberine göre, Brezilyalı gazetecilerinin “Fenerbahçe’ye gitmek istiyor musunuz” sorusuna “Ben Santos’un halen sözleşmeli futbolcusuyum” şeklinde karşılık veren Borges, kulübünün alacağı her karara saygılı olacağını belirtti.