BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçelilerden ’çilekli’ gönderme

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın yaptığı ’çilek’ yakıştırmasına Fenerbahçeli taraftarlardan cevap gecikmedi. Çanakkale’nin Lapseki i...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın yaptığı ’çilek’ yakıştırmasına Fenerbahçeli taraftarlardan cevap gecikmedi. Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Fenerbahçeli bir taraftar, derbide atılan 2 golü temsil eden çifte çilekli bir pasta yaptırarak Galatasaraylı taraftarlara ikram etti.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bulunan Fenerbahçe taraftarı Gürkan Tunç (72), dün akşam oynanan derbinin ardından Galatasaray takımına özel pasta hazırlattı. Tunç, “Galatasaray’ın uzun zamandır pastalarına çilek aradığını medya vasıtasıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Ben de küçük yaştan beri bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray takımına yardımcı olmaya karar verdim. Pastalarına iki tane çilek bularak pastalarını hazırlamış oldum. Kendilerine bu çileklerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, şampiyon oldukları için de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
Üzerinde sarı-lacivert iki futbol topu figürü bulunan pastadan tadan Galatasaraylı taraftarlar, “Futbol, alınan sonuçlardan sonra böylesi esprilerle güzel. Bir maç biz Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kızdırıyoruz, bir maç sonra onlar bizi kızdırıyor. Ezeli rekabet ve ebedi dostluk böyle olunca, futbol maçları da anlam kazanıyor. Kan dökmenin, kavga etmenin anlamı yok” diye konuştu.
Çilekli pastadan tadan küçük Galatasaraylı taraftarlar ise, “Pasta güzel olmuş, ama kalbimizde takımımızın yeri ayrı” diyerek cevap verdi.
(İHA)